OGW Records

Bel of mail gerust voor een offerte!

U bent hier: Home Over OGW
Over OGW Records PDF Afdrukken E-mailadres

OGW records v.o.f. is een opname en dupliceerbedrijf die de wensen van de cliënt, en kwaliteit, hoog in het vaandel hebben staan voor elk budget en aantal. Onze kracht zit in het ‘op maat’ leveren van wat onze cliënten wensen, niets meer……en niets minder! Daarnaast kunt u de CD altijd na- bestellen in elk gewenst aantal. U hoeft dus zelf geen voorraad bij te houden! Ook al hebben we de opname jaren gelden gemaakt, de opname is altijd beschikbaar in ons archief. Deze blijft ook altijd ons eigendom tenzij anders wordt afgesproken. Bij het knippen en plakken (editing) van de opname en de grafische bewerking van uw CD word u altijd bij betrokken en evt. uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Voor catering word gezorgd. Informeer geheel vrijblijvend!

OGW records is al in 1989 begonnen in de “hobby”-sfeer onder OVE records. Doordat de aanvragen binnen bleven stromen is op 1 januari 1997 gestart met ons bedrijf OGW records v.o.f. (Opname van het Gezongen en gesproken Woord). Ons bedrijf is een familiebedrijf en bestaat uit 4 personen en verschillende freelance medewerkers die op elk moment oproepbaar zijn bij dubbele opnamen op één dag, assemblage en andere voorkomende werkzaamheden.

Uiteraard is door de jaren heen ook de apparatuur veranderd en geavanceerder geworden. Momenteel maken we gebruik van een Tascam CompactFlash-recorder een Soundcraft digitale mengtafel en een Alesis digitale 24 sporen harddiskrecorder, het fijne hieraan is dat er later eventueel nog, indien gewenst, de kanalen apart bewerkt kunnen worden. Wel streven wij ernaar om op de locatie direct alles in balans te schuiven en op te nemen, zodat er direct door de dirigent of opdrachtgever ‘uitgeluisterd’ kan worden voor de goede sound en balans.

Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van verschillende soorten microfoons die gebruikt worden bij verschillende instrumenten, solisten en koren. Uiteraard heeft elke microfoon zijn eigen karakteristiek en specificatie zodat niet elke microfoon overal voor gebruikt kan worden. We werken veel met AKG, Rode, Shure, Sennheizer en Audio Technica. De ‘monitoring’ wordt verzorgd met 2 prachtige Genelec luidsprekers voor een natuurgetrouw geluid bij de opname.

In het verleden zijn er samenwerking verbanden ontstaan met verschillende stichtingen zoals de Stichting Hulp Vervolgde Christenen en verschillende distribiteurs zoals St. HVC, De Bazuin, Kerkvolk, uitgeverij Den Hertog in Houten, SABRA en ADJ-Music van André de Jager. Zie CD presentatie op de homepage. Juist ook de live- opname is ons specialisme met koren van o.a. Peter Overduin en Deo Cantemus van Cor de Haan. Naast onze koor en solistische opnamen zijn ook opera en orkest opnamen ons niet vreemd.

Ook voor het dupliceren van uw CD’s en Dvd’s kunt u uiteraard ook bij ons terecht met inktjet of thermische kleurenopdruk, booklet, wallet, etc. etc. Kijkt u even bij CD & DVD duplicatie of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. En……… juist ook voor kleine aantallen, want of u nu grote of kleine aantallen wilt: De Klant is hier nog steeds Koning!

Sinds kort hebben wij de mogelijkheid om uw zangavonden uit te versterken, informeer naar de mogelijkheden!

Graag tot ziens! Het team van OGW records v.o.f. 

Berkstraat 25, 3434 CC Nieuwegein E: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. T. 030-6063065 / 06.53.544235