OGW Records

Bel of mail gerust voor een offerte!

U bent hier: Home CD & DVD Duplicatie
CD & DVD Duplicatie PDF Afdrukken E-mailadres

CD DVD Duplicatie

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het dupliceren en persen van uw CD of DVD productie!

Of u nu een kleine of grote oplage wilt, wij staan graag voor u klaar! CD/DVD met kleuren opdruk of alleen zwart, incl. slimline/jewelcase, digipack, wallet etc. de mogelijkheden zijn onbeperkt! Maak geheel vrijblijvend een afspraak met ons voor uw project. Graag willen wij u het één en ander toelichten! Wilt u de CD’s of DVD’s snel geleverd hebben? Ook dat is geen probleem!

Het ontwerpen van de lay-out kunnen wij voor u verzorgen als u dat wilt, alsook de STEMRA aanvraag voor de auteursheffingen, indien nodig. U kunt ons vinden op de portal van de STEMRA als fabrikant! Verschillende instanties en bedrijven gingen u reeds voor zoals: Suzuki, Mercedes, Politie, Brandweer, Bioplek, Pickwick, Eneco, Bergmann, kerkelijke gemeenten etc., etc.. Ook maken we voor verschillende opnamebedrijven en studio’s CD’s en DVD’s inclusief box print en/of drukwerk.

Dit alles in elke gewenst oplage. Informeer geheel vrijblijvend naar de prijzen!

Blanco / bedrukte CD’s DVD’s:

Voor verschillende kerkgemeenten en dienstverlenende instanties leveren we ook blanco CD’s en DVD’s met alleen een opdruk als u zelf dupliceert. CDr’s kunnen wij leveren in 700MB (80 minuten), 800 MB (90 minuten) en zelfs 900MB (100 minuten) en DVD’s (4,7GB).

CD opdruk 875

Wilhelminastraat 86, 2935XW Ouderkerk aan den IJssel | E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. | Telefoon: 06 53 544 235