OGW Records

Bel of mail gerust voor een offerte!

U bent hier: Home CD / DVD Duplicatie
CD / DVD Duplicatie PDF Afdrukken E-mailadres

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het dupliceren en persen van uw CD of DVD productie!

Of u nu een kleine of grote oplage wilt, wij staan graag voor u gereed! CD/DVD met kleuren opdruk of alleen zwart, incl. jewelcase, digipack, wallet etc. de mogelijkheden zijn onbeperkt!

Maak geheel vrijblijvend een afspraak met ons voor uw project. Graag willen wij u het één en ander toelichten! Wilt u de CD’s of DVD’s snel geleverd hebben? Ook dat is geen probleem! 

Ook het ontwerpen van de lay-out kunnen wij voor u verzorgen alsook de STEMRA aanvraag, voor de auteursheffingen. U kunt ons ook vinden op de portal van de STEMRA als fabrikant! Verschillende instanties en bedrijven gingen u reeds voor zoals: Suzuki, Mercedes, Politie, Brandweer, Bioplek, Pickwick, Eneco, Bergmann, kerkelijke gemeenten etc., etc.. Ook maken we voor verschillende opnamebedrijven en studio’s CD’s en DVD’s. 

Dit alles in elke gewenst oplage!! Ook voor u als particulier!!

Maak gerust een afspraak voor een geheel vrijblijvende offerte! Zie: contact.

Blanco / bedrukte CD’s DVD’s:

Voor verschillende kerkgemeenten en dienstverlenende instanties leveren we ook blanco CD’s en DVD’s met alleen een opdruk als u zelf dupliceert. CDr’s kunnen wij leveren in 700MB (80 minuten), 800 MB (90 minuten) en zelfs 900MB (100 minuten) Ook hier hebben wij een contract met stichting De Thuiskopie voor het regelen van de Thuiskopie heffing.

 

 

Onze klanten...

Suzuki
Daihatsu
Aprilia
Mercedes
Eneco
Pickwick