OGW Records

Bel of mail gerust voor een offerte!

U bent hier: Home Over OGW
Over OGW Records v.o.f. PDF Afdrukken E-mailadres

OGW records v.o.f. is al in 1989 begonnen in de “hobby”-sfeer onder OVE records. Doordat de aanvragen binnen bleven stromen is er op 1 januari 1997 gestart met ons bedrijf OGW records v.o.f. Het  familiebedrijf bestaat uit 4 personen en verschillende professionele freelance medewerkers die op elk moment oproepbaar zijn bij dubbele opnamen op één dag, assemblage en andere voorkomende werkzaamheden. Sinds de oprichting van het Inspire2liveChoir, door Peter Overduin in 2011, is OGW records zeer betrokken geraakt om “iets” te betekenen voor het kankerfonds. Wij doen dan ook al hun geluidsopnamen en sponsoren daarmee het kankerfonds met verschillende doelen zoals Pink Ribbon, Kika, Hersenkanker, Lymphe & Co en op dit moment Alvleesklierkanker, Support Casper van Casper van Eijk in het ErasmusMC. Later in 2014 is ook het Choir4Hope koor opgericht in Barneveld die ook zingt voor het kankerfonds. Voor meer informatie hierover kunt u kijken op de site: www.inspire2livemusic.nl en www.choir4hope.nl.

OGW records v.o.f. is een professioneel geluidsopname- en dupliceerbedrijf die de wensen van de cliënt hoog in het vaandel hebben staan, voor elk budget en aantal. Onze kracht zit in het ‘op maat’ leveren van het product in elk gewenst aantal, niets meer... en niets minder! Daarnaast kunt u de CD altijd na- bestellen in elk gewenst aantal voor dezelfde stuksprijs! U hoeft dus zelf geen voorraad bij te houden! Ook al hebben we de opname jaren geleden gemaakt, het blijft altijd beschikbaar in ons archief. De “master” blijft ons eigendom tenzij anders wordt afgesproken.

Naast het uitleveren op CD kan er ook gekozen worden voor een USB stick, juist ook omdat er veel auto’s en audio installaties geen CD’s meer kunnen afspelen. Uiteraard worden deze USB sticks uitgeleverd in een mooi boxje met inlay! Informeer geheel vrijblijvend!

Live-opname is ons specialisme, van koren, solisten, orkesten, bands etc. etc. Daarnaast is er een samenwerkingsband ontstaan om van uw evenement een videoregistratie te maken! Kijk verder op onze site!

Bij het knippen en plakken (editing) van de muziekopname en de grafische bewerking van uw CD word u er altijd bij betrokken en evt. uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Voor catering word gezorgd. Informeer geheel vrijblijvend! 

Ook voor het dupliceren van uw CD’s en Dvd’s kunt u ook bij ons terecht, met inktjet of thermische opdruk, booklet, wallet, etc. etc. Kijkt u even bij CD & DVD duplicatie of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. En... juist ook voor kleine aantallen, want of u nu grote of kleine aantallen wilt: De klant is hier nog steeds koning! Levering in elk gewenst aantal!

Ons bedrijf staat geregistreerd bij de STEMRA, alle auteursheffingen die van toepassing zijn over uw opname/duplicatie, worden door ons geregeld bij de STEMRA, u heeft daar geen omkijken meer naar.

Ook  hebben wij de mogelijkheid om uw zangavonden uit te versterken, informeer naar de mogelijkheden!

Veel plezier met het bekijken van onze site! Graag tot ziens!

Het team van OGW records v.o.f.

Wilhelminastraat 86, 2935XW Ouderkerk aan den IJssel | E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. | Telefoon: 06 53 544 235