OGW Records

Bel of mail gerust voor een offerte!

U bent hier: Home CD Productie
CD Productie PDF Afdrukken E-mailadres

CD producties

OGW records is een bedrijf dat gespecialiseerd is in kwalitatief hoogstaande (live)-opnamen van koren, orkesten, solisten etc.. Wij zijn in 1997 gestart met ons bedrijf en hebben daardoor de nodige ervaring en kennis opgedaan en zijn voorzien van de nodige professionele apparatuur. Tijdens een CD- opname houden wij ons ook bezig om op een ontspannen manier het uiterste eruit te halen met tips en trics voor zover dat nodig is. Een goede band met onze cliënten vinden wij belangrijk en er moet een ontspannen en prettige sfeer zijn.

Al onze opnamen worden Multitrack en in 32 bits opgenomen. We gebruiken daarbij onze QSC TM30 PRO, een professionele multitrack mixer/recorder die de gelegenheid heeft voor het opnemen van 32 sporen. Deze QSC TM30 PRO is voorzien van alle huidige professionele mogelijkheden en apps. We hebben de beschikking over verschillende soorten en merken microfoons zoals: Rode, AKG, Audio technika, Sennheiser, Fame, Neumann, Brüel & Kjaer en Schoeps.

CD producties incl. professionele opname maken wij al in oplagen v.a. 50 stuks voor 450 euro, All-inn! Uiteraard incl. full colour opdruk of in het zwart op een zilverkleurige CD en met een 4 pag. full colour print booklet en bottomcard voor een representatieve uitstraling. Juist voor live koor- en samenzangavonden, orgelconcerten etc., zijn deze kleine producties zeer geschikt. Nabestellingen kunnen wij u zelfs per stuk uitleveren voor dezelfde stuksprijs per CD. (U blijft daardoor niet met voorraad zitten en loopt u geen financieel risico met CD’s die nog “op de plank staan”).  Voor deze producties gebruiken wij altijd A- kwaliteit cdr’s. Daarnaast leveren wij ook uit op USB sticks, juist ook omdat er met veel auto’s en audio installaties geen CD’s meer afgespeeld kunnen worden. Ook deze USB-sticks worden geleverd in een mooi doosje voorzien van een inlay!

Bij producties van 250 stuks CD’s  gaan wij al persen. Daarbij hoort uiteraard het professionele drukwerk met litho's etc. Dit alles leveren wij u voor een zeer scherpe prijs.

Bij het ontwerpen van de booklet en het bewerken/masteren van de muziek gaat dit altijd in overleg. Wilt u direct meekijken? U bent u van harte welkom, als u dat wilt natuurlijk. Voor koffie etc. wordt gezorgd!

Onze prijzen zijn 'All-in' prijzen zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Dus incl. BTW, auteursheffingen, CD/USB, booklet, bottomcard, opname, editing, lay-out ontwerp etc..

Ook voor het produceren van video registraties bent u bij ons op het goede adres! Kijk verder op onze site!

INFORMEER eens vrijblijvend naar onze prijzen! Kwaliteit hoeft niet duur te zijn! Graag tot ziens!
Het team van OGW records v.o.f.

Wilhelminastraat 86, 2935XW Ouderkerk aan den IJssel | E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. | Telefoon: 06 53 544 235

 

Recente producties